2109330961 Αμισού 25, Νέα Σμύρνη info@savo-construction.gr

 

 

ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
Τεχνική - Κατασκευαστική Εταιρεία | Νέα Σμύρνη - Νότια Προάστια Αττική


 

Η τεχνική - κατασκευαστική εταιρεία Σαββόπουλος Κατασκευαστική, με εμπειρία 25 και πλέον ετών στον τομέα των κατασκευών και έδρα στη Νέα Σμύρνη, έχει ολοκληρώσει την ανέγερση πολυώροφων κτιρίων και δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων της Αθήνας. 

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην κατασκευή, ανακαίνιση και συντήρηση πολυκατοικιών, μονοκατοικιών, γραφείων και καταστημάτων. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, το σχεδιασμό και την επίβλεψη κατασκευής νέων οικοδομών σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαίνισης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων λαμβάνοντας υπόψη, το στυλ, τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Πραγματοποιούμε εργασίες συντήρησης σε υφιστάμενα κτίρια κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, στοχεύοντας σε ένα άρτια αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Οι έμπειροι μηχανικοί μας και τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν όλα τα απαιτούμενα στάδια και διαδικασίες ώστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις για κάθε σας ανάγκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ